Стоимен Пеев - цигулка

Отличен е с редица награди от национални конкурси, между които са: “Недялка Симеонова“ - гр.Хасково, „Добри Христов“ - гр.Варна, Конкурс за чешка и словашка музика – гр. Варна, „Светослав Обретенов“ - Провадия. Печели награди от международните конкурси за цигулари „Емил Камиларов“ - София и „Панчо Владигеров“ - Шумен. Свири като солист в редица български оркестри. Участва в концертни турнета в Русия, Китай, Япония, Алжир, Германия, Wiener Konzerthaus. Международни музикални академии; ISA Sommer Academie - Семеринг, Holand music sesions - Берген, Varna summer - Варна. Майсторски класове: Йозеф Рисин, Кшищоф Веркшин, Ян Талих, Естер Хафнер, Минчо Минчев. От 2011г. е член на Камерен ансамбъл „Софийски солисти“.

Йордан Димитров - цигулка

Бил е член на Симфоничния оркестър на БНР, Камерен оркестър Колегиум Музикум Банкя, Нов Симфоничен Оркестър и други. От 2001г. е член на Камерен Ансамбъл ”Софийски Солисти”, като от 2006 е концертмайстор на състава. Участва в много записи на класическа, съвременна и филмова музика за различни звукозаписни компании в България и чужбина, както и за БНР и БНТ.

Валентин Геров – виола

Виолистът Валентин Геров е лауреат на конкурси в България и в чужбина. През 1991-1992г. специализира в Щутгарт при „Мелос квартет”. Признат за един от най-изтъкнатите камерни артисти, той е свирил с много изявени ансамбли, записвал е за радиото и телевизията и се проявява като класически и джазов музикант. Не един композитор му е посвещавал свои работи. През 1995 г. получава наградата Музикант на годината за концертна дейност.

Любомир Ников - виолончело

Любомир Ников завършва СМУ с пълно отличие и Златен медал. За неговото професионално развитие голяма заслуга има известният руски музикант – Николай Безпалов, както и проф. Б. Караконов и проф. В. Николов. Печели първа награда на конкурса за млади виолончелисти в Кюстендил и специална награда за английска музика от конкурса „Музиката и Земята“, гр. София.
През 1992г. постъпва в Софийска филхармония и печели конкурса за концертмайстор. Има реализирани записи за БНТ и БНР, както и много концертни турнета в страните от ЕС, Япония, Южна Корея, Америка, Русия, Турция, Израел.