Новини

HOLENDER TODOROV

на снимката: Йоан Холендер и директорът на Софийската филхармония Найден Тодоров

Йоан Холендер – една от най-авторитетните фигури в оперния свят, почетен артистичен директор и създател на престижния музикален фестивал „Джордже Енеску”, артистичен съветник на Метрополитън опера и на Пролетния фестивал в Токио, ще бъде почетен гост на Празничния концерт, посветен на 80-годишнината на зала „България“ тази вечер. Господин Холендер е най-дългогодишният директор на Виенската Щатсопер, изключително успешен оперен мениджър, откривател на много звезди, сред които и българите Веселина Кацарова, Красимира Стоянова и Надя Кръстева. Самият той не крие пристрастието си към българските музиканти и певци. Само преди дни на официална церемония в дом „Витгенщайн“ му връчена наградата на Министерството на културата на Република България и почетен знак “Златен век“.

 

flute

Уважаема публика,

Информираме Ви, че концертът на Дуо Хармония с участието на Гергана Иванова - флейта, Ваклина Райчева - арфа и със специалното участие на Евелина Хетемова - виола, обявен за 08.11.2017 г. от 19:00 часа в Камерна зала се отлага.

Закупените билети за предварително обявената дата - 08.11.2017 г. могат да се презаверят за друг концерт от програмите на Камерна зала по избор.

Извиняваме се за причиненото неудобство!

Очакваме ви на утрешния концерт на Дуо Хармония!

НФХ 

Уважаема публика,

Информираме Ви, че концертът от цикъл "Поп-рок" на Национален филхармоничен хор „Светослав Обретенов“, с диригент: Славил Димитров и със специалното участие на рок-група „Хазарт“

обявен първоначално за 03.10.2017 г.  ще се състои на 17.10.2017 г. от 19:00 часа.

Закупените билети за предварително обявената дата - 03.10.2017 г. ще важат за 17.10.2017 г., без презаверка.

Повече за предстоящия концерт можете да прочетете ТУК.

Извиняваме се за причиненото неудобство.