Новини

2504kjkj

Уважаема публика, концертът в Камерна зала "Флейта и арфа"  ще се състои на 6 юни. Закупените билети за предварително обявената дата - 22 април ще важат за 6 юни, без презаверка.

Подробности за концертната програма на 6 юни: ТУК

Извиняваме се за причиненото неудобство.

 

Услугата print@home е възможна само при покупка на билети през Интернет, посредством кредитна карта.
След заплащане на Вашата заявка с кредитна карта, на страницата на "Начини на доставка" ще откриете услугата print@home. Ще бъдете насочени към страницата на www.eventim.bg с Вашия номер на заявка и линк към принт версията на Вашия билет.
Билетът е под формата на .pdf (за целта е необходима програма Adobe Reader).
Обръщаме Ви внимание, че билетът е действителен само в А4 формат. В никакъв случай не се опитвайте да го изрязвате. Повторното му използване в оригинал или копие е невъзможно.
В случай на загуба на билета или негово унищожаване, можете повторно да го разпечатате. За целта следва да отидете в профила си, в "Мои заявки". Линкът към отпечатване на билета ще бъде активен. Имайте предвид следното: повторно допускане на мястото на провеждане на събитието по оригинал на билета или по копието ще бъде невъзможно. Поради тази причина не можем да гарантираме, че загубения от Вас билет няма да бъде използван от някой друг.

Приятели,

Днес, 06.03, сбирка на Филхармоничното общество няма да има. Заповядайте на сбирката на 13.03 от 17.30 ч.!