СИГУРНО ВЕЧЕ ЗНАЕШ, ЧЕ МЕСТА ОТ РЕД 5 ДО РЕД 25 ВЕЧЕ СА ЗАПАЗЕНИ ЗА ТЕБ
 
Имаш запазено мястоВходът в залата за теб ще бъде срещу ученическа карта, бележник или студентска книжка, с която удостоверяваш, че си ученик/студент в музикално училище/университет.
 
Всичко, което е необходимо да направиш, е да покажеш един от тези документи на специално определено за това място в централно фоайето пред концертната зала и да вземеш от нашият представител там обозначителен пропуск за избрания от теб концерт. Това може да стане най-рано 40 минути преди концерта, но не по-късно от 10 минути преди началото. 
Разбира се, възможно е да бъдеш в компанията на приятели и близки, които могат да те придружат срещу закупени редовни билети. 
 
В случай че определените места за кампанията „Имаш запазено място“ са вече заети и/или всички места в залата са продадени, имаш право на достъп като правостоящ зрител. Максималният брой правостоящи зрители в залата е 20 и когато този лимит бъде преминат, в залата няма да бъдат допускани повече хора. 
 
Кампанията на Софийска филхармония  „Имаш запазено място“е в сила от 1.02.2015 до 31.07.2015 г.
 
Родители, които придружават най-малките млади музиканти, имат право на достъп срещу редовен билет.  При закупуването му,  следва да уведомят на касата, че придружават дете с право на безплатен вход, за да могат да получат запазено за него място до това на родителя. За достъп до залата, освен своя билет, родителят трябва да покаже и съответния документ, удостоверяващ, че детето е ученик в музикално учебно заведение.
 
Изключение в кампанията „Имаш запазено място“ правят концертите в камерна зала. За тях максималният брой безплатни посещения е 10 души, след което повече зрители няма да бъдат допуснати. 
 
Имаш право на неограничен брой посещения в рамките на концертен сезон 2014/2015. 
Програмата на Софийска Филхармония можеш да следиш на:
 
Ще се радваме всеки път, когато идваш при нас!!!